În timp ce toată lumea critică calitatea transportului public în comun în Ploieşti, iar conducerea TCE aruncă vina pe situaţia economică falimentară a societăţii, angajaţii firmei dau dovadă de lipsă de respect pentru  serviciu. Ba mai mult, nu se dau în lături de a-şi suplimenta veniturile cu mici furtişaguri.

Astfel, unul dintre şoferii TCE Ploieşti a fost prins sâmbătă seară, în jurul orei 18.15, de un echipaj al IJJ Prahova, aflat in exercitarea atribuţiilor funcţionale pe raza localităţii Blejoi, în zona parcării Jumbo-Auchan, în timp ce fura motorină din propriul autobuz..

Conform informaţiilor furnizate de IJJ Prahova, jandarmii au observat  două persoane care sustrăgeau motorină (aprox. 20 litri) cu ajutorul unei pompe electrice din rezervorul unui autobuz proprietatea TCE  Ploieşti.

"Persoanelor în cauză ( L.D. în varsta de 36 ani şi şoferul autobuzului C.C., în vârstă de 42 ani, ambii din municipiul Ploieşti ) li s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt, urmând ca acestea să fie înaintate pentru cotinuarea verificărilor organelor de urmarire penala"; anunţă Jandarmeria Prahova într-un comunicat de presă.

Cu o asemenea dovadă începem să ne întrebăm dacă cineva de la TCE va mai spune că cele vreo patru tone de motorină lipsă din rezervoarele societăţii....s-au evaporat...

FOTO şi VIDEO IJJ Prahova\