Mai multe persoane ar fi fost ameninţate cu cuţitul de o femeie, într-un autobuz din Ploieşti.

După ce oamenii s-au mobilizat pe Facebook, suspecta a fost prinsă. Este vorba despre o femeie de 44 de ani, din localitatea Şoimari, cunoscută pentru comportamentul agresiv.

Inspectoratul de Poliţie Prahova a precizat că o femeie a fost identificată, după ce ar fi ameninţat cu cuţitul mai multe persoane, într-un mijloc de transport în comun Astfel, suspecta este audiată de oamenii legii.

Prima victimă a fost o tânără de 16 ani. Incidentul a fost povestit pe Facebook de mama acesteia, care a publicat şi o fotografie cu agresoarea: „Astăzi, copilul meu putea să fie mort din cauza acestei femei nebune. A fost ameninţată cu cuţitul. Bineînţeles, nimeni nu a intervenit nici măcar cu un telefon la poliţie. În traseul 2, dacă cineva o vede, vă rog contactaţi poliţia! Mulţumesc lui Dumnezeu că este ok şi nu a păţit nimic-nimic!”

După apariţia acestui mesaj, pe Facebook au fost raportate şi alte cazuri. Zeci de persone au confirmat că femeia a fost văzută şi la Urgenţe, cât şi în magazine, având o atitudine agresivă.

„De curând această femeie a ameninţat o tânără cu un cuţit, în timp ce se afla în traseul 2 Vest-Sud. Ieri (n.r -joi), o întâmplare asemănătoare, la Gara de Sud Ploieşti. Cine recunoaşte persoana şi poate da detalii cu privire la identitatea acesteia, rog să mă contacteze! Nu vreau like-uri, vreau să vă implicaţi. Mulţumesc!”, a scris un alt ploieştean.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au precizat că „au depistat o femeie, bănuită de săvârşirea infracţiunii de ameninţare. Aceasta se află la audieri, la sediul IPJ Prahova.”