Aleşii locali PSD critică convocarea din nou, a Consiliului Local Ploieşti, pentru a vira fonduri către TCE Ploieşti. Şi asta în ciuda faptului că există două hotărâri de Consiliu Local, perfect valabile, pe care Executivul Primăriei nu le pune în practică. Publicăm integral comunicatul PSD Ploieşti:

"Consilierii locali ai PSD Ploieşti  sunt  consternaţi de faptul că primarul Adrian Dobre a decis convocarea unei noi şedinţe extraordinare de Consiliu Local , miercuri la ora 13.00.

Suntem chemaţi pentru a decide acordarea unei alte sume către SC Transport Călători Expres Ploieşti, societatea comercială care asigură transportul ploieştenilor.

Ne aflăm la a treia hotărâre de consiliu local pentru această problemă şi nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă? Care este suma corectă care trebuie acrodată către TCE şi ce face Executivul Primăriei? Cine este responsabil pentru tergiversarea virării banilor? Cine este responsabil pentru aceste bâlbâieli fără sens?

Ne dorim rezolvarea urgentă a problemelor TCE, dar în acelaşi timp, solicităm respectare legilor în vigoare şi sancţionarea celor vinovaţi pentru neaplicarea celor două hotărâri de Consiliu Local existente în acest moment."