Haos în Ploieşti! Greva-şantaj a angajaţilor TCE a tranformat Ploieştiul într-un oraş al disperării. Ploieştenii au aşteptat minute în şir în staţii sperând într-o minune. Şoferii din sindicatul minoritat din TCE au încercat să intre pe traseu, dar nu au făcut faţă, devenind ţinta nemulţumirii călătorilor.

Oamenii erau disperaţi pentru că nu puteau ajunge la serviciu, la şcoală sau în alte locuri unde aveau treabă. Trimiteau înjurături către "nesimţiţii"  care încasaseră banii pe abonamente şi acum îşi băteau joc...

În câştig au ieşit taximetriştii care nu au făcut faţă comenzilor.

Interesant este că greva aşa zis spontană a salariaţilor TCE Ploieşti este una fără temei. Este bazată doar pe zvonurile că s-ar putea să nu primească bonurile de masă pentru luna decembrie. Adică, mai pe înţelesul tuturor, oamenii au salariile plătite la zi, dar au intrat în grevă pentru că cineva le-a spus că nu vor primi bonuri de masă...Manipulare de doi bani!

Din păcate oamenilor nu li s-a spus că fiecare zi nelucrată li se va opri din salariu, deci vor lua mai puţini bani. În plus, tot salariaţii TCE vor fi nevoiţi să suporte despăgubirile ploieştenilor care deşi au avut abonament nu au beneficiat de serviciile pentru care au plătit. Aceştia pot depune plângere la Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului şi, mai mult ca sigur, vor primi despăguri pentru faptul că deşi au plătit nu li s-au asigurat serviciile de transport.

Oricum, solicităm public conducerii TCE Ploieşti să ne comunice ce sumă  a fost oprită din salariile angajaţilor care au intrat pentru două ore în grevă tot spontană şi în luna septembrie.