Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, finanţatorul principal al Petrolului Ploieşti, a acuzat Consiliul Local Ploieşti că amână acordarea bazei de antrenament de la Crângul lui Bot către Lupii Galbeni.

În realitatea, situaţia bazei sportive de la Crângul lui Bot este una incredibilă.

Conform avocatului George Botez, consilier local, Comisia Juridică a CL Ploieşti a primit solicitarea Petrolului Ploieşti şi a dispus iniţierea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local. Asta după ce o altă cerere a reprezentanţilor clubului zăcuse din luna iunie prin sertarele consilierilor personali ai primarului Adrian Dobre.

După iniţierea proiectului de Hotărâre de Consiliu Local, Laurenţiu Diţu, secretarul Primăriei Ploieşti, a anunţat Comisia Juridică de faptul că terenul nu aparţine, legal, municipalităţii ploieştene, deşi este dat în concesiune către Apa Nova.

Potrivit documentelor existente la Primăria Ploieşti, clădirea aparţine municipalităţii, însă terenul nu este proprietatea autorităţilor locale.

Se pare că terenul ar aparţine ROMSILVA.... Cu alte cuvinte....asistăm la un scenariu de film prost, în care responsabilitatea este plasată între diverse instituţii ale statului, iar până atunci baza de antrenament se degradează.