Moarte suspectă pentru o tânără prahoveancă de 27 de ani, din Telega! Aceasta a fost găsită decedată pe un câmp din apropierea autostrăzii A2, în judeţul Călăraşi, scrie Ziarul Incomod.

Trupul fetei era complet dezbrăcat!

Sursa citată a aflat despre deces de la un cititor

„În urmă cu 2 săptămâni am aflat că o fostă colegă de liceu (fată – 27 ani) a 
murit. După mai multe discuţii cu foştii colegi, am fost informat că Poliţia a declarat că a fost găsită moartă de hipotermie, înecată într-un lac din jud. Călăraşi (ea locuia în Telega – jud. Prahova), fără haine pe ea. La autopsie a reieşit că n-a consumat alcool sau droguri. Părinţii sunt distruşi, era singurul copil. Vă rog să ne ajutaţi, poate Poliţia o să facă o anchetă serioasă. V-am trimis aşa târziu acest mesaj pentru că am primit o recomandare. Am trimis acest mesaj la 3 televiziuni şi nici una n-a fost interesată de acest subiect, vă rugăm să îi ajutaţi pe părinţi să se facă dreptate.  rugăm să îi ajutaţi pe părinţi să se facă dreptate.”, este mesajul primit pe adresa redacţiei.

Tânăra se numea Mirabela Cristian şi se întorsese de puţin timp în ţară, după ce până de curând a locuit în Danemarca, cu fostul iubit. Întoarsă în Telega, potrivit fostului coleg de clasă care a discutat cu mai mulţi apropiaţi ai fetei, s-ar fi împrietenit cu mai multe prostituate pe care încerca să le convingă să renunţe la „meseria” respectivă. Cu câteva zile înainte de a fi găsită decedată, tânăra şi-ar fi sunat părinţii de pe un număr de cartelă care nu-i aparţinea, de pe un telefon al unor oameni de pe stradă, semn că fata nu mai avea telefonul personal.
 
Mai multe informatii aflati AICI