Un incendiu violent a izbucnit în această dimineaţă în jurul orei 06:15, la o hala care are ca obiect de activitate sablare si aplicare vopsea pe schele metalice, din localitatea prahoveană Brazi.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenţiei incendiul se manifesta în exterior la două utilaje compresoare care ardeau în totalitate precum şi la izolaţia din polistiren a halei, ulterior propagându-se cu repeziciune pe o suprafaţă de aproximativ 1700 mp.

La locul evenimentului s-au deplasat cu operativitate, 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 2 autoscări mecanice, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru iluminat şi 2 autospeciale ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

40 de pompieri militari au acţionat pentru localizarea si lichidarea incendiului, şi pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Operaţiunea de stingere, îngreunată de temperatura ridicată, fumul dens şi gazele toxice degajate, a fost finalizată în jurul orei 07:40.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un mijloc electric de încălzire lăsat sub tensiune.

VIDEO ISU Prahova