Primarul Adrian Dobre a intrat într-o nouă...epocă, în ceea ce priveşte mandatul său de edil al Ploieştiului. Primarul a început operaţiunea de înlăturare a directorilor incomozi din administraţia locală.

Prima pe listă a fost Nicoleta Crăciunoiu transferat temporar la Direcţia Relaţii Internaţionale.

Înainte de a pleca în Grecia, unde participă la un festival cultural, primarul Dobre a "mătrăşit-o" pe Anabell Măntoiu, şefa Direcţiei Juridice, scrie Telegrama.ro. Astfel, edilul a semnat, chiar înainte de plecare, mutarea temporară a juristei şefe la Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare

Anabell Măntoiu a fost angajată, prin concurs, pe postul de şef serviciu la Direcţia Juridică, în primele luni ale administraţiei Dobre şi a fost promovată, rapid, pe postul de secretar al municipiului, post rămas temporar vacant

Doar că Măntoiu, despre care se vehicula că este o apropiată a PNL şi a Robertei Anastase, a refuzat să semneze diverse proiecte de hotărâre dorite de Adrian Dobre şi de apropiaţii acestuia pe motiv că nu respectau legile în vigoare.

După aproape un an, însă, primarul Adrian Dobre a schimbat-o pe Măntoiu, alegând să aducă, prin transfer de la Prefectură, un alt funcţionar pe postul de secretar al Ploieştiului.

De această dată, edilul o alungă pe Anabell Măntoiu din Primărie, exilând-o pe postul de şef al Serviciului Protecţia Copilului şi Familiei din cadrul ASSC.

Suntem curioşi dacă Adrian Dobre a anunţat-o pe Anabell Măntoiu despe noul său job înainte de plecarea în Grecia sau a "premiat-o" cu excursia în interes de serviciu lăsând-o să afle din presă că la întoarcere va avea un nou...birou...

Primarul Dobre participă în Grecia la un festival cultural organizat de un oraş recent înfrăţit. Din delegaţie mai fac parte, alături de edil, alţi şase reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti, şapte consilieri locali şi orchestra Filarmonicii "Paul Constantinescu". Pe lista reprezentanţilor municipalităţii care fac această deplasare, listă stabilită tot de primar printr-o dispoziţie, apare şi...Anabell Măntoiu.