Lovitură pentru primarul Adrian Dobre. La numai trei luni de la numire, medicul Bogdan Nica, singurul consilier cu adevărat profesionist al primarului Ploieştiului, renunţă la post. Liberalul Bogdan Nica susţine că a demisionat din motive personale.

Sursele noastre spun însă altceva. Se pare că liberalul, un personaj extrem de activ, bun profesionist şi obişnuit să îşi respecte promisiunile, a avut mai multe discuţii cu primarul Dobre, dar şi cu Teodora Marin, city managerul oraşului. Nici Eugen Prună, consilierul de taină al edilului, nu a primit prea bine venirea lui Bogdan Nica în echipă şi a sabotat în permanenţă ideile medicului

La numirea în funcţie, medicul Bogdan Nica (fost secretar în Ministerul Sănătăţii şi fost director al ANPC) a anunţat că principalul proiect pentru care a acceptat venirea în echipa Dobre este chiar Spitalul Municipal şi că va face tot ce este posibil ca acesta să devină realitate. 

Din păcate prin plecarea lui Bogdan Nica faimosul proiect al Spitalului Municipal de Urgenţă dispare cu desăvârşire, iar Adrian Dobre demonstează, încă odată, că nu este interesat de bunul mers al oraşului.

În acest moment, primarul Adrian Dobre se întoarce în starea de letargie în care a stat de la preluarea mandatului de edil al Ploieştiului.

Cum am mai scris şi cu alte ocazii, Adrian Dobre dă impresia că nu doreşte să implementeze niciun program important pentru Ploieşti, fie din teama de a nu ajunge la DNA, ca predecesorii săi, fie din nepăsare şi neştiinţă. Nu de alta dar este foarte simplu să stai şi să ascuţi creioane în birou, iar ploieştenii să te remunereze lunar cu suma de ....130 de milioane de lei vechi!