Situaţie ciudată la Primăria Ploieşti. În lipsa primarului Adrian Dobre, două persoane îşi împart atribuţiile de primar.

Înainte de plecarea la aşa zisele cursuri de perfecţionare profesională pe litoral (poate a găsit un curs în care i se explică edilului că are datoria să îşi depună semnătura în bancă, dacă tot susţine că este primarul municipiului...), Adrian Dobre a emis o dispoziţie prin care atribuţiile sale erau preluate de Teodora Marin, city managerul municipiului. Dispoziţia edilului nu a primit, însă, viza de legalitate a lui Anabell Măntoiu, secretarul municipiului Ploieşti, şi astfel, atribuţiile sunt împărţite.

Teodora Marin, mâna dreaptă a edilului, coordonează activitatea municipalităţii, iar viceprimarul Cristian Ganea a preluat semnarea tuturor actelor din Primărie.

Oricum nu putem să nu ne întrebăm de ce era nevoie ca edilul să o lase pe Teodora Marin să îl supravegheze pe Cristian Ganea. Îi era oare teamă că viceprimarul va schimba vreunul dintre directorii favoriţi ai primarului? Sau i-o fi fost frică să nu găsească Ganea o locaţie reală pentru mult promisul Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti?