Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului Judeţean Prahova a depistat în zona Stânei Ţigăi – Releu Bratocea 4 bărbaţi cu un autovehicul de teren ce aveau arme de vânătoare asupra lor.

În urma verificării autovehiculului, jandarmii au descoperit 3 arme de vânătoare şi mai multe cartuşe ce apartineau lui Adrian B. de 46 de ani, Andrei P. de 26 de ani, Gheorghe D. de 41 de ani şi Gheorghe P. de 56 de ani, toţi cu domiciliul în municipiul Braşov. Cei patru bărbaţi aveau autorizaţii de vânătoare valabile însă pentru alt fond de vânătoare.

Armamentul şi muniţia au fost ridicate şi predate serviciului de profil din cadrul I.J.P. Prahova, în vederea continuării verificărilor.

Celor în cauză li s-a întocmit proces verbal de sesizare pentru fapta susceptibilă a fi tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legi de gestionar, pentru fondul cinegetic, care a fost înaintat colegilor de la postul de poliţie Măneciu, judeţul Prahova, în vederea continuării cercetărilor.