Turăm motoarele şi încingem asfaltul într-un week-end fierbinte. Păstrând tradiţia, Sinaia găzduieşte cea  de-a IX-a ediţie a Campionatului de Viteză în coastă Dunlop 2017 ( CNVCD ), care contează pentru cea de-a cincea etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Desfăşurată în perioada 21 - 23 iulie, competiţia din acest an va debuta sâmbătă dimineaţă, 21 iulie,   cu manşele de recunoaştere şi antrenamentele cronometrate, urmând că duminică să avem parte de concursul propriu-zis.

  „Spectacolul oferit de această cursă este unic, pentru că este singura desfăşurată pe un circuit aflat în oraş, având foarte multe asemănări cu cea de la Monte-Carlo, ca urmare, participarea la Trofeul Sinaia Forever creşte de la an la an. Urez baftă tuturor participanţilor la acest eveniment de care sunt foarte ataşat. Din păcate, din cauza unei accidentări nu voi putea pilota în acest an, aşa cum am făcut-o până acum”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Startul va fi dat din dreptul Cimitirului Eroilor şi va continua pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului şi Drumul Nou al Cotei 1400. În cele două zile în  zonă se vor impune restricţii de circulaţie. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, va fi afişată în oraş harta rutelor alternative.

Evenimentul este organizat de Primăria Sinaia şi Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia sub egida FRAS.