Lucrările de asfaltare au demarat brusc săptămâna trecută pe mai multe străzi importante din Ploieşti. Deja, de câteva zile, pe Bulevardul Republicii, segmentul de ieşire spre nordul municipiului, a fost răzuit stratul de uzură. Acelaşi lucru se petrece şi cu strada Ştrandului, Radu de la Afumaţi ori Malu Roşu.

De asemenea primarul a anunţat că anul viitor intenţionează să refacă complet strada Mihai Bravi şi să demanteleze şinele de tramvai pe care nu se mai circulă de câţiva ani.

„Am considerat oportun să reparăm în primă instanţă două intrări importante în municipiul Ploieşti, precum Bulevardul Republicii şi Strada Ştrandului. De asemenea va fi asfaltată strada Radu de la Afumaţi, care este o legătură importantă între străzile Andrei Mureşanu şi Găgeni. Foarte importantă este şi asfaltarea pe strada Malu Roşu. Sunt primele lucrări de delegare în gestiune de infrastructură rutieră semnate de Primăria municipiului Ploieşti. Anul viitor vom reface complet şi strada Mihai Bravu, vom scoate liniile de tramvai şi vom reamenaja spaţiul respectiv. Vom vedea dacă demontarea şinei de tramvai va afecta şi structura de rezistenţă a podurilor respective“, a explicat Iulian Bădescu, primarul Ploieştiului

Primarul municipiului Ploieşti a susţinut că există intenţia de asfaltare a Străzii Mihai Bravu şi că această lucrare vizează şi scoaterea liniilor de tramvai pe tot tronsonul.