Un poliţist din Bătrâni, aflându-se în timpul liber, a observat într-un magazin, două femei, care sustrăgeau articole de îmbrăcăminte. Cele două au fost interceptate şi s-au ales cu dosar penal.

Sâmbătă, un poliţist din cadrul Postului comunal Bătrâni, aflându-se în timpul liber, într-un magazin dintr-un centru comercial din zona adiacentă Ploieştiului, a observat în zona cabinelor de probă două femei cu un comportament suspect. Se pare că acestea sustrăgeau articole de îmbrăcăminte.

În consecinţă, tânărul de 29 de ani, care nu era nici măcar de un an poliţist, a ,,cooptat” agentul de securitate şi împreună le-au urmărit şi interpelat pe cele două femei.

Acestea au fost identificate, stabilindu-se că sunt din municipiul Ploieşti şi au vârste de 27, respectiv 23 de ani. Li s-a solicitat să arate conţinutul genţilor pe care le aveau asupra lor. Acestea au scos 30 de tricouri bărbăteşti.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Din verificări a rezultat că cele două femei ar mai fi fost suprinse în repetate rânduri în timp ce sustrăgeau bunuri din magazine, infracţiunile constatate au făcut obiectul mai multor dosare penale ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propuneri procedurale.