De aproximativ un an de zile, Adrian Dobre nu reuşeşte să se împace cu ideea că este primarul ales al Ploieştiului şi că ar trebui să lucreze pentru ploieştenii care l-au pus în fruntea municipiului.

Edilul are o singură preocupare pe placul lui: înfiinţează comisii şi cere expertize. Interesant este că rezultatele acestor anchete contrazic informaţiile aruncate pe piaţă chiar de către Adrian Dobre, informaţii menite să intoxice opinia publică.

S-a întâmplat în cazul pasajului Mărăşeşti, investiţie pe care primarul a reuşit să o întârzie câteva luni bune, susţinând că este o problemă cu grinzile podului şi că proiectul iniţial nu a fost respectat. Rezultatul expertizei l-a contrazis pe edil, iar acesta nu a făcut niciodată publice oficial concluziile experţilor.

Se întâmplă din nou....Adrian Dobre a solicitat o expertiză a materialului dendrologic din Parcul Municipal Vest, susţinând, public, că are informaţii potrivit cărora în parc au fost puse plante uscate şi de aici starea deplorabilă a zonei.

Şi de această dată specialiştii îl contrazic pe edil. Concluziile expertizei spun că materialul dendrologic a fost corespunzăto calitativ respectându-se toate procedurile de sădire.

Conform specialiştilor, starea actuală a parcului este rezultatul neexecutării de către beneficiar (Primăria Ploieşti), începând cu luna iunie 2016, a lucrărilor de udare, tăiere şi a altor operaţiuni de întreţinere a spaţiilor verzi. Expertiza arată că nu a fost folosită o cantitate de apă suficientă, ceea ce a dus la uscarea plantelor.

Cu alte cuvinte, plantele mureau, iar Adrian Dobre înfiinţa comisii de anchetă.

Din păcate, nici acum lucurile nu stau prea bine în Parcul Municipal Vest. Pomii nu au fost tăiaţi, iarba nu este tunsă, iar plantele sunt udate doar de ploile destul de abundente din ultima perioadă.

Ne întrebăm când va înţelege Adrian Dobre că jobul în care l-au angajat ploieştenii presupune să se asigure că bunurile cetăţenilor (inclusiv Parcul Municipal, TCE, CSM., etc) sunt administrate corect şi nu se deteriorează…