După ce a pus pe butuci CSM Ploieşti, după ce TCE, societatea de transport public local, este în colaps, primarul Adrian Dobre mai face încă o victimă. De fapt, este o victimă care a încercat să reziste, având alături oameni îndrăgostiţi de fenomen, decişi să reziste! Vorbim despre fenomenul Petrolul Ploieşti, fenomen care ar trebui să continue de dragul istoriei fotbalului ploieştean.

Dar din păcate, istoria, legendele, suporterii, nu înseamnă nimic în faţa primarului Adrian Dobre şi a unora dintre angajaţii Primăriei Ploieşti, care amână rezolvarea problemei de luni de zile.

Un nou episod din bătaia de joc la care sunt supuse legendele Lupilor Galbeni s-a petrecut în această după amiază, la întâlnirea la care primarul Adrian Dobre trebuia să prezinte soluţiile pentru ca mărcile să intre în posesia clubului Petrolul 52, continuatorul de drept al Petrolului Ploieşti.

Edilul a ajuns la întâlnirea cu reprezentanţii clubului (printre care şi venerabilul Mircea Dridea) cu o întârziere de 25 de minute. Edilul era grăbit să termine rapid întâlnirea aşa că a anunţat că nu au fost identificate soluţii legale pentru cedarea mărcilor către Petrolul 52 şi că trebuie să se termine evaluarea pentru ca acestea să fie scoase la licitaţie.

Viceprimarul Cristian Ganea a propus o soluţie de compromis şi o nouă întâlnire pentru ziua de marţi. Ganea a solicitat întocmirea unui proiect de hotărâre care să aibă avizele aparatului de specialitate şi convocarea unei şedinţe de îndată, pentru ca soarta Petrolului să intre pe făgaş normal.

Reprezentanţii suporterilor şi conducerea clubului au plecat dezamăgiţi de la discuţii. Mircea Dridea a părăsit încă o dată dezamăgit sala, acolo unde se grăbise să ajungă la timp, traversând în fugă printre maşini, dar unde a fost nevoit să îl aştepte 25 de minute pe primarul Dobre.

Dezamăgirea suporterilor este justificată, mai ales că exact cu un an înainte, Adrian Dobre aduna voturile petroliştilor promiţând marea cu sarea...Că doar era campanie electorală şi se putea promite orice...

FOTO: Republikanews.ro