Cristina Enache aleasă consilier local pe listele PNL în iunie 2017 şi-a pierdut mandatul de ales local după ce liberalii au exclus-o din partid pe motive de...lipsă de activitate politică.

Cu toate acestea, la numai 34 de ani, Enache a fost unul dintre cei mai activi consilieri ai PNL în actualul Consiliu Local. Şedinţa de astăzi a Consiliului Local Ploieşti a fost cea în care Cristina Enache a rămas fără mandatul de consilier local. Iar cum a fost un consilier activ, nu putea avea parte decât de o retragere în glorie!

În ultimul cuvânt, Enache a făcut praf administraţia Dobre şi s-a declarat nemulţumită că proiecte în care a crezut nu au prea mari şanse să devină realitate.

“Vreau să le mulţumesc foştilor colegi, pentru că, până la urmă, mi-au făcut un bine. Cred că, în scurt timp, vor fi mai mulţi consilieri care vor demisiona din Consiliul Local. Suntem întrebaţi de oameni pe stradă ce se întâmplă la Ploieşti. Şi nu pot să le răspund decât atât: nimic!

La Ploieşti nu se întâmplă nimic! Asta face actuala administraţie. Spitalul municipal promis nu are şanse să fie construit prea curând. Nu avem nici măcar un studiu de oportunitate, deci nici o şansă ca lucrările să demareze până la finalul acestui an. Avem un CSM Ploieşti unde situaţia este foarte grea şi nu s-a făcut nimic. Doar promisiuni şi atât. Nu sunt o specialistă în fotbal, dar am fost întrebată şi de suporteri ai Petrolului ce se întâmplă cu marca. Pe de o parte, administraţia ploieşteană le promite mărcile, pe de altă parte îi trimite la licitaţie! Vă mulţumesc pentru această experienţă şi vă urez succes în continuare poate reuşiţi să mişcaţi lucrurile”,
a spus Cristina Enache.

George Botez, preşedintele de şedinţă, a felicitat-o pe Cristina Enache pentru prestaţia pe care a avut-o în timpul mandatului de consilieri şi a recunoscut că i-a admirat tenacitatea, mai ales că nu au fost întotdeauna de aceeaşi parte a baricadei.

" Vreau să spun si eu câteva cuvinte.Nu sunt de la revedere, că nu ne luăm la revedere. Vă spun că atât eu, cât şi colegii mei am apreciat în mod deosebit prestaţia dumneavoastră.Chiar dacă noi am început o relaţie mai tumultoasă. Aţi fost unul dintre consilierii care s-au preocupat de soarta acestui oraş şi vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut. Sunt convins că într-un viitor nu foarte îndepărtat ne vom întâlni în alte condiţii. Felicitări pentru ceea ce aţi făcut", a încheiat George Botez, apaludând-o pe Cristina Enache, alături de ceilalţi consilieri locali.

Şi George Sârbu, liderul grupului PNL din Consiliul Local,  a felicitat-o pe Cristina Enache, susţinând  că unora din partid le pare rău că aceasta a trebuit să plece în astfel de condiţii din CL.