Aflat la doi paşi de centrul Ploiestiului, Parcul Mihai Viteazul devine pe zi ce trece un loc părăsit. O demonstrează modul în care arată locurile de joacă din zonă . Groapa de nisip nu mai are...nisip, aparatele de joacă sunt deterioarate, chinuite şi murdare, băncile sunt ponosite şi rupte, iar covorul de cauciuc este...doar o amintire. Un pericol real atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Nu putem să nu ne întrebăm cu ce se ocupă angajaţii SGU şi de ce au abandonat zone întregi din oraş? Oare sunt mai importante conflictele interne şi au oamenii nevoie de mai multe diplome? 

 Bunicii din cartier sunt supăraţi şi solicită primarului Adrian Dobre finalizarea rapidă a reparaţiilor curente a locurilor de joacă. Nu de alta, dar oricând s-ar putea întâmpla un accident grav şi atunci directorii SGU ar fi nevoiţi să explice de ce ocupă funcţiile plătite din banii ploieştenilor.

Şi dacă aşa ceva se întâmplă în zona centrală a Ploieştiului, vă daţi seama cum arată locurile de joacă din cartierele periferice ale municipiului?