Vieţile oamenilor continuă să fie puse în pericol de iresponsabilitatea primarului Adrian Dobre. Se întâmplă din nou în Parcul Constantin Stere din Ploieşti!

Fotografia care ilustrează articolul nostru prezintă o viespe capturată, ieri 17 mai, în birourile de la Grădina Zoologică de către unul dintre angajaţii instituţiei. Se pare că dezinsecţia comandată de administraţia parcului nu a fost eficientă împotriva acestui tip de insecte, iar pericolul pentru oameni există în continuare.

În condiţiile în care un om nevinovat a murit, facem un apel către primarul Adrian Dobre şi către Nicoleta Crăciunoiu, directorul Economic al Primăriei, să aloce urgent banii pentru a putea fi efectuate lucrările necesare de dezinsecţie în Parcul Constantin Stere.Este anormal ca una dintre zonele cele mai îndrăgite de copiii Ploieştiului, Grădina Zoologică, să fie un loc în care viaţa oamenilor să fie pusă în pericol la orice pas.

Domnule primar Dobre, a murit un om! Câţi trebuie să mai moară pentru a deveni responsabil şi a înţelege că sunteţi primarul Ploieştiului pentru următorii trei ani? Un an a trecut...Chiar trebuie să se întâmple astfel de tragedii pentru a începe să vă îndepliniţi atribuţiile? Ploieştenii au avut încredere în dvs., nu credeţi că a venit vremea să le demonstraţi că au avut dreptate când v-au ales primar al Ploieştiului?