Mii de spectatori au luat cu asalt aerodromul Strejnic pentru a asista la primul show aerian al anului în România. Străzile din Strejnic au devenit neîncăpătoare pentru maşinile celor care au mers pentru a urmări spectacolul piloţilor şi paraşutiştilor. De altfel, şi după terminarea evenimentului  nervii şoferilor au fost puşi la încercare pentru că au fost nevoiţi să aştepte minute bune pentru a parcurge cei câţiva kilometri până la intrarea în DN1. Nici la venirea spre Strejnic lucrurile nu au stat foarte bine, coloana de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri pe DN1 pentru a ajunge la aerodrom

Dar aştepteptarea şi nervii întinşi au meritat pe deplin. Piloţii şi paraşutiştii au oferit un spectacol plin de adrenalină, demonstrând că, pentru ei, zborul este un mod de viaţă, nu doar o pasiune.

Programul a cuprins acrobaţii aeriane extraordinare urmărite cu sufletul la gură de spectatori. Un moment deosebit a fost soloul acrobatic al ploieşteanului Andrei Şerbu, component al Lotului de Naţional de Acrobaţie, unul dintre cei mai buni piloţi sportivi ai României.

Pentru prima oară la Strejnic  a existat şi un moment acrobatic executat de avioanele şi elicopterele Forţelor Aeriene Române.