Bătăia de joc la care au fost supuşi antrenorii şi sportivii de la CSM Ploieşti trece la un alt nivel. De această dată, problemele financiare ale clubului, cauzate de refuzul directorului Economic al Primăriei Ploieşti de a vira fonduri către CSM, refuz argumentat cu presupuse ilegalităţi, nedovedite însă de vreo instanţă competentă, nu vor mai fi suportate doar de sportivi. Cei care plătesc în acest nivel al....jocului absurd sunt ploieştenii

După luni de zile de neplată, sportivii profesionişti şi antrenorii încep să câştige procesele intentate clubului şi Primăriei Ploieşti.

Astfel, fostul antrenor al echipei de handbal masculin a câştigat, în primă instanţă, plata salariului pe un an. Mai mult, municipalitatea este executată silit de către handbalistul Răzvan Szopka, pentru suma de aproximativ 60.000 de lei.

"Apreciem la valoarea de 500.000 de euro suma pe care vom fi obligaţi să o plătim către foşti antrenori sau foşti sportivi din cauza problemelor de la CSM Ploieşti. Există o expresie, pe care v-o spun doar pe jumătate: ".... şi cu banii luaţi!" Vom plăti contractele unor sportivi, dar ploieştenii nu au beneficiat de serviciile din aceste contracte", a spus avocatul George Botez, consilier local PSD.
 
Cu alte cuvinte, războiul dus pentru desfiinţarea sportului ploieştean este plătit acum de fiecare cetăţean al Ploieştiului!