TITLURILE ZILEI:
• Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    • Petrolul trebuie să continue visul frumos!    • Opt candidaţi, între care o femeie, pentru Primăria Craiova pe postul lăsat liber de Lia Olguţa Vasilescu    • Campania electorală pentru alegerile parţiale din 11 iunie a început sâmbătă    • Numărul programelor ransomware pentru dispozitive mobile s-a triplat în primul trimestru din 2017    • Proiect privind "reîntregirea familiei de români" cu ocazia Centenarului: Bilet dus-întors gratuit pe CFR şi TAROM pentru a fi alături de rude de Ziua Naţională    • Organizatorul festivalurilor Untold şi Neversea recrutează două mii de voluntari între 16 şi 35 de ani    • ASF: Circa 720 de persoane constată toate daunele RCA din România    • Un român, condamnat la peste doi de închisoare în SUA, pentru clonare de carduri    • Spaţiul privat virtual al ANAF, disponibil şi pentru firme de la 1 iunie    • Maxima zilei - 27 mai 2017    • Bancul zilei din data de 27 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 27 mai 2017 6:46:52

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Au discutat discuţii? Sindicaliştii de la TCE acceptă concedierea a aproximativ 100 de angajaţi VIDEO


21 aprilie 2017

citeşte totul despre:
tarife,
disponibilizari,
majorare,
sindicalisti,
prefect,
primar,
ploiestirating  rating     (215 vizualizări)

Tarife mărite pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun, disponibilizarea a aproximativ 100 de angajaţi şi o majorare salarială de ...150 de lei! Acestea au fost concluziile întâlnirii dintre sindicaliştii TCE Ploieşti cu reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti, cu Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, cu prefectul Mădălina Lupea şi cu subprefectul Emil Drăgănescu.

Desfăşurată cu uşile închise, întâlnirea, menită să dezamorseze spiritele din societatea care asigură ploieştenilor transportul public, nu prea a adus veşti bune.

După vreo trei ore de discuţii, conducerea Transport Călători Expres a anunţat că ia în calcul implementarea unui plan de restructurare. S-a vorbit, inclusiv, despre disponibilizarea a aproximativ 100 de angajaţi, reprezentând 10% din totalul de 1.007 oameni care lucrează în prezent la fosta RATP. Tot în cadrul planului de măsuri pentru redresarea societăţii se doreşte şi creşterea tarifelor la abonamente, dar şi reducerea frecvenţei cu care circulă mijloacele de transport în comun în Ploieşti.

Totuşi există şi o veste bună...salariaţii vor primi, în a doua jumătate a anului, o majorare salarială de 150 de lei net!!!

La finalul discuţiilor, primarul Adrian Dobre a anunţat că sindicaliştii vor renunţa la greva generală anunţată pentru săptămâna viitoare. Condiţia pusă de reprezentanţii salariaţilor din TCE pentru renunţarea la proteste este ca în viitoarea şedinţă a Consiliului Local Ploieşti să fie aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii.

Alexandri Nicolae, directorul interimar al TCE Ploieşti, a declarat  că după aprobarea bugetului urmează să se semneze un acord între patronat şi sindicate, vizând inclusiv majorarea salariilor cu 150 de lei net de persoană.

Totuşi, pentru a ajunge la majorări, conducerea TCE  trebuie să se încadreze în anvelopa salarială aprobată pentru 2017, lucru posibil doar dacă se fac restructurări de personal

În aceste condiţii, nu putem să nu ne întrebăm cum au fost convinşi sindicaliştii TCE (foarte vocali în mod normal) să renunţe la greva generală şi să accepte disponibilizarea a o sută de colegi şi o majorare infimă, care în contextul creşterii preţurilor nu prea înseamnă mare lucru....
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Un turist se adresează unui ţăran:
– Îmi daţi voie să trec peste terenul dumneavoastră ca să pot prinde autobuzul de la ora cinci?
– Desigur! Şi dacă vă vede taurul, puteţi prinde şi cursa de la patru şi jumătate…
„Cel care nu se teme de nimic e la fel de puternic ca cel de care se tem toţi.” — Friedrich von Schiller

Curs valutar
26 mai 2017


EUR
EURO = 4.5573 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.0641 RON

Dolarul american a crescutGBP
GBP = 5.2287 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online