Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:08:14

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Au discutat discuţii? Sindicaliştii de la TCE acceptă concedierea a aproximativ 100 de angajaţi VIDEO


21 aprilie 2017

citeşte totul despre:
tarife,
disponibilizari,
majorare,
sindicalisti,
prefect,
primar,
ploiestirating  rating     (213 vizualizări)

Tarife mărite pentru călătoria cu mijloacele de transport în comun, disponibilizarea a aproximativ 100 de angajaţi şi o majorare salarială de ...150 de lei! Acestea au fost concluziile întâlnirii dintre sindicaliştii TCE Ploieşti cu reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti, cu Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, cu prefectul Mădălina Lupea şi cu subprefectul Emil Drăgănescu.

Desfăşurată cu uşile închise, întâlnirea, menită să dezamorseze spiritele din societatea care asigură ploieştenilor transportul public, nu prea a adus veşti bune.

După vreo trei ore de discuţii, conducerea Transport Călători Expres a anunţat că ia în calcul implementarea unui plan de restructurare. S-a vorbit, inclusiv, despre disponibilizarea a aproximativ 100 de angajaţi, reprezentând 10% din totalul de 1.007 oameni care lucrează în prezent la fosta RATP. Tot în cadrul planului de măsuri pentru redresarea societăţii se doreşte şi creşterea tarifelor la abonamente, dar şi reducerea frecvenţei cu care circulă mijloacele de transport în comun în Ploieşti.

Totuşi există şi o veste bună...salariaţii vor primi, în a doua jumătate a anului, o majorare salarială de 150 de lei net!!!

La finalul discuţiilor, primarul Adrian Dobre a anunţat că sindicaliştii vor renunţa la greva generală anunţată pentru săptămâna viitoare. Condiţia pusă de reprezentanţii salariaţilor din TCE pentru renunţarea la proteste este ca în viitoarea şedinţă a Consiliului Local Ploieşti să fie aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii.

Alexandri Nicolae, directorul interimar al TCE Ploieşti, a declarat  că după aprobarea bugetului urmează să se semneze un acord între patronat şi sindicate, vizând inclusiv majorarea salariilor cu 150 de lei net de persoană.

Totuşi, pentru a ajunge la majorări, conducerea TCE  trebuie să se încadreze în anvelopa salarială aprobată pentru 2017, lucru posibil doar dacă se fac restructurări de personal

În aceste condiţii, nu putem să nu ne întrebăm cum au fost convinşi sindicaliştii TCE (foarte vocali în mod normal) să renunţe la greva generală şi să accepte disponibilizarea a o sută de colegi şi o majorare infimă, care în contextul creşterii preţurilor nu prea înseamnă mare lucru....
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online