Traficul feroviar a fost blocat complet, miercuri după-amiază, mai bine de jumătate de oră, între Timişul de Sus şi Predeal, în judeţul Braşov, din cauza unui copac căzut pe linia ferată, fiind afectată deplasarea a trei trenuri de călători. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară se desfăşoară pe un fir, reprezentanţii CFR SA estimând că va fi reluată pe ambele fire în aproximativ două ore.

Potrivit reprezentanţilor CFR SA, miercuri după-amiază, traficul feroviar a fost întrerupt complet pe magistrala 300, între Timişul de Sus şi Predeal, din judeţul Braşov., după ce un copac a căzut pe calea ferată din cauza vântului puternic, rupând firele electrice.

După aproape trei sferturi de oră, circulaţia trenurilor a fost reluată pe un fir, umrând să fie reluată complet în aproximativ două ore, după remedierea situaţiei.

Din cauza întreruperii traficului, a fost afectată deplasarea a trei trenuri de călători, două dintre acestea fiind oprite în gara Dârste, iar unul in gara Braşov.