Şedinţă extrem de tensionată, ieri, la Consiliul Local Ploieşti. Proiectul prin care trebuia adoptat bugetul de venituri şi cheltuieli a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a fost dezbătut timp de aproape patru ore. A fost nevoie de patru pauze, iar avocatul George Botez, preşedintele de şedinţă, a solicitat de mai multe ori punct de vedere scris din partea directorilor Direcţiei Economice şi Juridice din Primărie.

Iar dacă verbal cei doi directori erau de acord cu amendamentele formulate de către consilierii locali, în momentul în care erau trimişi să formuleze scris punctele de vedere Adrian Androne, directorul juridic, şi Nicoleta Crăciunoiu, directoarea economică, se întorceau cu avize ...negative.

După un adevărat război al nervilor şi schimburi de replici destul de dure, primarul Adrian Dobre s-a plâns aleşilor că genul acesta de colaborare funcţionează în Primărie de foarte mult timp. “Am ajuns în situaţia în care mi se spune veniţi dvs cu propunerile şi noi vă spunem dacă este legal sau nu. Este anormală această situaţie şi voi încercă să găsesc o soluţie, chiar dacă asta va însemna schimbarea totală a organigramei”

A fost compătimit “părinteşte” de George Botez, preşedintele de şedinţă: “Domnule primar, după ce văd aici, războiul cu PSD este apă de ploaie în comparaţie cu ce aveţi de dus zilnic. Cred că după ce vom termina şedinţa asta vom deveni fraţi. Aşadar, frate Dobre, cred că trebuie să iei măsuri dure că aşa ceva nu se poate. Am ajuns în situaţia în care noi suntem controlaţi de aparatul primăriei. Conform punctelor de vedere ale angajaţilor Primăriei, noi ar trebui să fim 27 de super specialişti care să avem soluţii pentru orice problemă. Eu ştiam că Primăria are specialişti buni şi sunt convins că printre oamenii din instituţia asta veţi găsi şi angajaţi care vor să facă treabă”