O tânără în vârstă de 22 de ani din Ploieşti, gravidă în luna a şaptea, a ajuns de urgenţă la spital, sâmbătă, după ce a fost înjunghiată în picior de către concubinul său, poliţia deschizând dosar penal în urma incidentului. Este a doua anchetă deschisă în ultimele zile în cazul familiei tinerei, membrii acesteia fiind cercetaţi şi pentru că un câine care le aparţine a muşcat un copil în vârstă de nouă ani.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Prahova, care au intervenit şi i-au acordat primul ajutor femeii rănite, aceasta a suferit două plăgi înjunghiate în coapsa stângă, fiind dusă la spital.

După ce a fost pansată, tânăra, gravidă în şapte luni, a plecat acasă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a deschis dosar de cercetare penală pe numele concubinului care a agresat-o pe femeie, acesta fiind cercetat pentru loviri sau alte violenţe.

Surse din Poliţie susţin că este al doilea dosar de cercetare penală deschis în urma unor incidente produse în familia de romi din care tânăra înjunghiată şi concubinul său fac parte. 

Recent, poliţiştii au deschis un alt dosar de cercetare penală, după ce membrii aceleiaşi familii au lăsat liber un câine care le aparţine, animalul muşcând un copil în vârstă de nouă ani care trecea pe stradă.