Patru elevi ai Colegiului ”Virgil Madgeanu” din Ploieşti au fost răniţi uşor, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi au fost duşi la spital pentru investigaţii medicale, după ce luni, în timpul orelor de curs, un panou didactic s-a desprins de pe un perete şi le-a căzut în cap. Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova a dispus o anchetă şi toate panourile de pe pereţii unităţii de învăţământ au fost îndepărtate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, profesorul Aurel Graur, incidentul s-a produs, luni, în timpul orelor de curs, la o clasă a XI-a de la Colegiul ”Virgil Madgearu” din Ploieşti. Panoul didactic cu caracter ilustrativ s-a desprins de pe perete şi a căzut, lovind la cap patru elevi.

Toţi cei patru copii au fost duşi iniţial la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, de unde au fost preluaţi de ambulanţe şi transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru mai multe investigaţii şi pentru consultaţii de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ploieşti, medicul Andrei Ilinca, a declarat pentru News.ro că cei patru tineri au suferit traumatisme craniocrebrale minore, au fost văzuţi de un specialist neurochirurg, iar după ce li s-au făcut tomografii au plecat acasă, nefiind nevoie să rămână internaţi.

Inspectoratul Şcolar Prahova a demarat o anchetă în acest caz, iar toate panourile de pe pereţii unităţii de învăţământ au fost îndepărtate.

viewscnt