Un bărbat a fost prins, sâmbătă, de poliţişti când conducea cu 240 de kilometri pe oră pe A3 Bucureşti - Ploieşti, în total cinci şoferi fiind depistaţi, în câteva ore, în timp ce rulau cu viteze excesive pe autostrăzi. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, sâmbătă, cinci şoferi au fost prinşi conducând cu viteze excesive pe autostrăzi.

Astfel, în jurul orei 9.30, un tânăr de 29 de ani din Deva a fost depistat în timp ce conducea cu viteza de 186 de kilometri pe oră, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

O oră mai târziu, pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat de 44 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 240 de kilometri pe oră.

După încă o oră, un tânăr de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, fiind depistat circulând pe A1 - Râmnicu Vâlcea – Deva, cu 183 de kilometri pe oră, potrivit sursei citate.

În jurul orei 12.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins o femeie de 32 de ani din Deva când conducea cu 210 kilometri pe oră pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

Apoi, cu puţin timp înainte de ora 15.00, un bucureştean de 37 de ani a fost amendat cu 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile după ce a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 181 de kilometri pe oră.