Controverse  în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de luni, 27 februarie. Un proiect aflat pe ordinea de zi a dat naştere unui lung şir de dezbateri. Proiectul de rectificare a Listelor de Investiţii pe anul 2017 aferente creditului contractat de municipiul Ploieşti de la Exim Bank este proiectul care a stârnit cele mai aprinse dezbateri

În realitate, aleşii social democraţi au dorit să afle care este locaţia viitorului spital, însă în lipsa edilului nimeni din aparatul executivului nu a reuşit să explice unde va fi amplasată viitoarea unitate medicală.

Cu alte cuvinte, ...spitalul chiar este o fantomă.

"Nu este normal să votăm aşa ceva. Probabil că voi reuşi să plec de aici nelămurit. Poate că domnul primar ne va explica şi nouă ce investiţii intenţionează să facă. Dar nu putem vota ceva şi să admitem că probabil va fi construit un spital în oraşul asta la un moment dat", a spus social democratul Ştefan Dănescu. 

După câteva discuţii, s-a luat o pauză de consultări iar ulterior, reîntorşi în sala de şedinţă, consilierii locali au votat proiectul ajungând la concluzia că modificările aduse ulterior listei nu vor afecta celelalte investiţii.

Dar chiar dacă lista de investiţii a fost aprobată nu putem să nu ne întrebăm cum poţi să ceri 20 de milioane de lei pentru a construi un spital fantomă? Oare edilul (care ar fi trebuit să fie prezent în şedinţă pentru a le explica aleşilor ce doreşte să facă în Ploieşti) lucrează singur la proiectul spitalului?