Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului, salută anunţul ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Dunca privind viitoarele posibilităţi de finanţare ale sportului de performanţă.

Ganea consideră că după apariţia legii vor putea fi demarate procedurile de reînfiinţare ale secţiilor de seniori

”Eu, în calitate de viceprimar al Ploieştiului, am făcut tot posibilul ca sportul de performanţă să nu fie distrus. Cu toate acestea, m-am lovit de un zid în interiorul Primăriei Ploieşti şi nu am putut să fac mai mult. Important este că acum Guvernul României şi-a propus să rezolve şi această problemă. Aşa cum a spus şi domnul ministru Marius Dunca, avem nevoie de un restart pentru tot ceea ce înseamnă sport.  În momentul în care vom avea acea  lege clară a finanţării sportului despre care vorbeşte domnul Dunca, vă garantez că voi  demara procedurile necesare pentru ca la Ploieşti să putem vorbi în continuare despre sport de performanţă.

Indiferent de cei care se opun,noi,  consilierii PSD Ploieşti vom reclădi CSM Ploieşti”
a declarat viceprimarul Cristian Ganea

Viceprimarul are un mesaj şi pentru fanii Petrolului Ploieşti

”În aceeaşi măsură, vreau să le transmit fanilor Petrolului Ploieşti că vom face tot ce ţine de noi pentru a readuce şi acest club acolo unde îi este locul. Împreună vom readuce la viaţă acest oraş în care expresia <<nu se poate>> a devenit literă de lege”, a spus Ganea pentru deprahova.ro