Primarul Adrian Dobre nu se dezminte atunci când vine vorba despre organizarea unor dezbateri pe teme care privesc viaţa oraşului. Acesta a reuşit, din nou, performanţa de a anunţa opinia publică despre desfăşurarea unui eveniment cu...trei ore înainte de desfăşurare.

Vă prezentăm comunicatul de presă al municipalităţii:
 

"Hai la Şcoala după Şcoală – prima dezbatere pe tema oportunităţii unui program “After School”

La iniţiativa primarului Adrian Dobre, Primăria Municipiului Ploieşti organizează, în data de 16.02.2017, ora 17.00, la Sala de 200 din Palatul Administrativ, o dezbatere referitoare la programul “Şcoala după şcoală”. La întâlnire vor participa reprezentanţi ai Asociaţiilor Părinţilor din toate cele 20 de şcoli, două colegii şi un liceu, care organizează cursuri gimnaziale în Ploieşti.

Prin intermediul discuţiilor cu reprezentanţii părinţilor celor 9.630 de elevi, municipalitatea încearcă să identifice soluţii concrete pentru organizarea, începând cu anul şcolar viitor, a unui program After School adresat tuturor elevilor din Ploieşti.

Deşi învăţământul primar este organizat, coordonat şi controlat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova, primăria a luat decizia de a se implica în rezolvarea acestei probleme, ca urmare a unui număr foarte mare de solicitări primite din partea părinţilor."
. anunţă municipalitatea într-un comunicat de presă