Numirea liberalului Alexandri Nicolae în funcţia de director interimar al TCE Ploieşti s-a făcut fără acordul Consiliului de Administraţie al societăţii comerciale.

Susţine acest lucru consilierul local Gheorghe Andrei care a demisionat, astăzi, din CA al SC Transport Călători Expres.

Social-democratul explică în demisie că a participat, alături de primarul Adrian Dobre şi de viceprimarii George Pană şi Cristian Ganea, la CA şi AGA ale TCE Ploieşti, în data de 2 februarie 2017. Gheorghe Andrei susţine că pe ordinea de zi nu a existat niciun punct referitor la numirea lui Alexandri Nicolae în postul de director interimar al societăţii comerciale care se ocupă de transportul public în Ploieşti.

“După epuizarea subiectelor aflate pe ordinea de zi, şedinţa s-a încheiat şi eu am plecat. A doua zi am aflat din presă că a fost numit de către CA, director interimar Nicolae Alexandri, fără ca pe ordinea de zi să fie trecută această numire. În sprijinul celor afirmate anexez convocatorul şedinţei extraordinare a CA, precum şi subiectele discutate la capitolul Diverse”, scrie consilierul local în motivarea demisiei sale.

“Nu pot fi de acord cu acest mod de a se lucra şi a se lua decizii şi îmi înaintez demisia”, a mai scris Gheorghe Andrei.