Centrul Ploieştiului a devenit un talcioc de prost gust. Dacă mergi pe strada Griviţei spre Platoul Halelor ai senzaţia că te plimbi printre tarabele din Obor. Sutiente, căciuli, mănuşi, jucării, chiloţi, fulare...amestecate cu produse aşa zis tradiţionale...Un bazar insalubru, condimentat cu ceva şobolani care se plimbă în voie printre căsuteţele-chioşcuri sau cum s-or numi construcţiile respective amplasate pe domeniul public.

Avocatul George Botez, consilier local PSD, a tras un semnal de alarmă în legătură cu imaginea jenantă oferită de zona centrală a Ploieştiului, solicitând primarului Adrian Dobre să ia măsuri pentru rezolvarea situaţie sau mai bine spus pentru dispariţia talciocului ad-hoc.

“Cei mai mulţi dintre negustorii de acolo au ocupat trotuarul cu capre pe care şi-au expus mărfurile aflate la vânzare, iar ploieştenii sunt obligaţi să se strecoare cum pot printre căciuli şi sutiene. Este anormal să avem asemenea talcioc în centrul Ploieştiului”, a spus consilierul George Botez.

Primarul Adrian Dobre a încercat să domolească nemuţumirea consilierului local explicând că "bâlciul" se va termina pe 31 ianuarie 2017, atunci expirând contractele negustorilor respectivi.

Şi totuşi, chiar dacă talciocul de la Hale va fi desfiinţat cine ne garatează că peste o lună, două, trei nu va fi amplasat altul? Oare chiar nimănui nu îi pasă de modul în care arată centrul municipiului?