Mădălina Lupea este noul prefect al judeţului Prahova. Guvernul a hotărât astăzi, înlocuirea din funcţie a lui Ştefan Grigoraş Daniel. Cu alte cuvinte, dictatura oamenilor teleportaţi de la Călăraşi a luat sfârşit în Prahova. Mădălina Lupea a îndeplinit, până acum, funcţia de subprefect, fiind cea care a gestionat Prefectura Prahova timp de mai bine de cinci luni, perioadă în care postul de prefect al judeţului a fost vacant.

Vă prezentăm titlurile hotărârilor adoptate în şedinţa Guvernului de astăzi:

3.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Prahova de către domnul Ştefan Grigoraş-Daniel;

4.HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Prahova de către doamna Lupea Ioana Mădălina;

5.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Prahova de către doamna Lupea Ioana Mădălina“.

Înainte de a accepta provocarea numită administraţie publică, Mădălina Lupea a fost procuror şi a lucrat foarte mult timp în mediul privat.


FOTO: Telegrama