O persoană a murit şi alte şase au fost rănite după ce şoferul unui autovehicul a pierdut controlul asupra direcţiei pe drumul naţional (DN) 1, în localitatea Tătărani din Prahova, iar maşina a derapat, s-a izbit de un stâlp, după care a fost proiectată într-un alt stâlp care a căzut pe plafonul maşinii. Patru dintre victime au fost scoase din autoturism de către echipajele de descarcerare, scrie News.ro

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 5.15, pe DN 1, în localitatea Tătărani din judeţul Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în urma primelor cercetări s-a stabilit că şoferul unui autovehicul în care se aflau şapte persoane şi care se îndrepta către Bucureşti a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a derapat, s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului, după care a fost proiectată într-un alt stâlp, care a fost dislocat şi a căzut pe plafonul autovehiculului.

În urma accidentului, unul dintre pasagerii din autovehicul a murit, iar ceilalţi şase au fost răniţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, patru dintre victime au rămas încarcerate fiind scoase din maşină în urma intervenţiei echipajelor de descarcerare.

Unul dintre răniţi, o femeie, este în stare gravă, fiind în comă. Celelalte cinci victime erau conştiente în momentul în care au fost preluate de către echipajele de prim ajutor.