Traficul rutier este foarte aglomerat spre Poiana Braşov şi dinspre Râşnov spre Predeal, la intersecţia cu DN1, maşinile circulând bară la bară cu viteză foarte mică. Poliţiştii recomandă transportul în comun şi anunţă că este posibil ca circulaţia să fie restricţionată, iar maşinile să nu mai fie lăsate să urce în Poiana Braşov în condiţiile în care nu mai sunt locuri de parcare disponibile.

La această oră, drumul DN 1 E spre Poiana Braşov este foarte aglomerat, iar poliţiştii recomandă transportul în comun.

Potrivit poliţiştilor de la Biroul Rutier Braşov în cursul zile este posibil ca traficul să fie restricţionat, iar maşinile să nu mai fie lăsate să urce în Poiana Braşov deoarece nu mai sunt locuri de parcare disponibile. Poliţiştii le recomandă celor care vor să ajungă în staţiune să folosească transportul în comun. Astfel, autobuzul numărul 20 pleacă din 20 în 20 de minute spre Poiana Braşov din zona Livada Poştei, iar un bilet de călătorie costă cinci lei.

De asemenea, se circulă bară la bară pe DN73A Râşnov - Predeal, dinspre Râşnov spre intersecţia cu DN1, în condiţiile în care mii de turişti pleacă acasă după vacanţa de sărbători, şoferii fiind sfătuiţi să aleagă rute ocolitoare. Astfel,  în Bucureşti se poate ajunge din zona Bran - Moieciu circulând pe ruta DN73 Braşov  -  Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare - Pravăţ  - Târgovişte, DN71 Târgovişte  -  Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Braşov vremea este extreme de rece, iar pe unele porţiuni de drum s-a format polei. În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de condiţiile meteo rutiere, să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.