Sute de ploieşteni s-au înghesuit în curtea Poliţiei Locale, unde sunt amenajate birourile ASSC, pentru a-şi depune formularele pentru obţinerea ajutoarelor la încălzire, acordate de stat şi de primărie.

Deşi săptămânile trecute a cam bătut vântul pe la sediul respectiv, acum în ajunul datei limită (31 octombrie), sute de ploieşteni s-au trezit că trebuie să depună urgent formularele completate, ori să ceară lămuriri. Conform reprezentanţilor primăriei, peste 1000 de persoane au venit cu dosarele pentru obţinerea ajutorului de încălzire. Unii au venit chiar de la primele ore ale dimineţii.

Este adevărat că situaţia a fost favorizată de modificările aduse de Guvern formularelor pentru ajutorul acordat de stat, ceea ce a dus şi la mutarea termenului limită.

Unei angajate din cadrul ASSC i-a venit rău şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu maşina poliţiei locale. Reprezentanţii Primăriei au declarat că termenul limită ar putea fi prelungit până pe 15 noiembrie, pentru acordarea ajutorului la încălzirea cu termie şi 8 noiembrie pentru încălzirea la gaze.

Până în acest moment au fost depuse aproximativ 17.000 de dosare.