David Antonescu are 4 ani şi 8 luni şi are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Micuţul David a avut ghinion încă de la naştere.

„Soţia mea avea 42 de ani când l-a adus pe lume pe David. S-a intervenit târziu cu cezariana şi el a avut de suferit. A avut asfixie albă şi creierul nu i-a fost oxigenat câteva minute.Aşa a făcut paralizie cerebrală infantilă. Soţia a fost operată de urgenţă la Spitalul judeţean din Ploieşti şi a stat două săptămâni în comă. De atunci au apărut şi problemele ei de sănătate. A făcut un infarct şi acum este pensionată medical. Din cauza problemelor la inimă, nimeni nu vrea să o opereze acum de pietre la rinichi şi se chinuie dintr-un spital în altul. Noi mai avem două fetiţe una de 12, cealaltă de 18 ani. Eu a trebuit să îmi suspend contractul de muncă pentru a sta cu David, care are nevoie în permanenţă de ajutor-nu mănâncă singur, nu merge, vorbeşte câteva cuvinte, nu stă în fund. Este greu şi ne descurcăm foarte greu. Stăm cu chirie şi după ce plătim tot ce e nevoie ne rămân de cheltuială 25 de lei pe zi”, explică Toma, tatăl lui David.

În ciuda tuturor problemelor, familia Antonescu nu renunţă la ideea că David s-ar putea recupera, chiar dacă nu în totalitate, prin tratamente specifice afecţiunii lui.

„Pe lună, ca să-l duc şi la clinici de stat şi la cele private, mă costă 1.000 de euro, bani pe care nu îi avem. Dar toate aceste proceduri sunt foarte importante pentru el. Chiar dacă nu vorbeşte, David ne înţelege şi comunică cu noi prin câteva cuvinte sau frânturi de cuvinte pe care noi le înţelegem. Din punct de vedere psihic a reuşit prin terapie să ajungă aproape de vârsta lui, deci e clar că-i face bine”, spune Toma Antonescu.

Tatăl băieţelului s-a gândit să organizeze un concert caritabil, în încercarea de a face rost de bani pentru tratamentul băieţelului. Astfel, pe 15 decembrie, ora 17.00, la Restaurantul Best, mai mulţi artişti sar în ajutorul lui David. Au acceptat să îl ajute pe David, printre alţii, Valentin Dinu, Grupul Băsmăluţa, Rapsozii Prahovei, Titi Ghinea, Zizik, Maria Văduva, Romeo Văduva, Ana Maria Vlădilă şi mulţi alţi artişti cu suflet mare.

Toţi cei care vor să îl ajute pe David Antonescu sunt aşteptaţi la spectacol pentru a dovedi că miracolele de Crăciun chiar există!