Dezbateri aprinse în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Ploieşti de miercuri, 2 noiembrie. Două ore au durat discuţiile privind aprobarea tarifelor pentru folosinţa spaţiilor din incinta Hipodromului Ploieşti

Liberalii au venit la şedinţa CL cu ordinul de a nu vota proiectul, semn că îşi doresc ca Ploieştiul să fie un oraş blocat. Au solicitat ca tarifele să fie scăzute la valoarea celor prevăzute iniţial în contractul de finanţare.Social democraţii au solicitat ca tarifele să fie actualizate ca valoare.

Viceprimarul Cristian Ganea, vizibil iritat, l-a întrebat pe primarul Dobre de ce i-a dat în atribuţii CSM, inclusiv Hipodromul, dacă acţionează pe la spate şi îi blochează deciziile.

George Botez, preşedintele de şedinţă, a solicitat o pauza de consultări pentru a cere lămuriri scrise proiectantului.

Proiectantul Hipodromului a transmis scris că că tarifele de la obiectivul hipic sunt stabilite de Consiliul Local. Astfel, proiectul a fost adoptat cu 19 voturi, iar Hipodromul poate începe activitatea

Din păcate, liberalii au demonstrat că nu doresc ca Ploieştiul să revină pe harta competiţiilor hipice naţionale, tărăgănând un proiect care trebuia adoptat în câteva minute.