Situaţie incredibilă în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de miercuri, 2 noiembrie. Maestrul Titi Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi ploieşteni, s-a plâns de faptul că, deşi nu este plătit de şapte luni, ANAF îl execută silit. Antrenorul de box era disperat că la bătrâneţe îşi poate pierde casa deşi lucrează de şapte luni pentru CSM fără a fi plătit.

În loc să se arate mişcat de problema maestrului Tudor, primarul Adrian Dobre i-a spus să mai aştepte pentru a mai studia problema. În plus, edilul a afirmat că aşteaptă  o lege nouă din partea Parlamentului, pentru a putea plăti antrenorii şi sportivii.

Titi Tudor a rămas uimit de răspunsul primarului Adrian Dobre.

În apărarea antrenorului a sărit consilierul PSD George Botez "Dacă mai este cineva care poate rezolva problema CSM, atunci poate fi doar Dumnezeu. Primarul Ploieştiului nu poate! Auziţi, domnule Tudor! Primarul te trimite acasă, să stai mort de foame şi să aştepţi liniştit o lege nouă! Aşa se rezolvă problema unui cetăţean al Ploieştiului, cum eşti dumneata. Haideţi oameni buni acasă, că situaţia asta este penibilă. Sunteţi penibil, domnule primar", a spus George Botez.

Ultima replică a fost a maestrului Titi Tudor: "Dacă aşa vă comportaţi cu un om care a dat totul pentru Ploieşti şi căruia i-aţi dat titlul de cetăţean de onoare, atunci voi lua diploma de pe peretele Primăriei şi mă voi duce în faţa Guvernului ca să strig că nu mai vreau să stau în ţara asta, cu asemenea conducători"

Umilitoare situaţie şi mare păcat că primarul liberal nu ştie să respecte valorile Ploieştiului! Ruşine, domnule Dobre, rusine!