Cozi de sute de persoane s-au format în mai multe judeţe din ţară în faţa agenţiilor de mediu încă de duminică sau chiar sâmbătă de către cei interesaţi să îşi depună dosarele pentru accesarea finanţării în programul Casa Verde, luni fiind deschiderea sesiunii de depunere pentru persoanele fizice.

 

În Prahova, sunt peste o sută de persoane la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Prahova în vederea depunerii dosarelor pentru obţinerea de fonduri prin programul Casa Verde, conducerea APM dispunând, în acest context, începerea programului de lucru mai devreme.

Directorul APM Prahova, Florin Diaconu, a declarat, pentru AGERPRES, că oamenii au început să vină la sediul agenţiei în jurul orei 6.00 dimineaţa, iar până în prezent, numărul celor care aşteaptă să depună documentele pentru programul Casa Verde a ajuns la aproximativ 120.

În aceste condiţii, conducerea APM a dispus ca programul de lucru, care în mod normal începe la ora 9.00, să înceapă cu circa o jumătate de oră mai devreme.

Florin Diaconu a precizat că la nivelul APM Prahova se lucrează cu două porturi de introducere a datelor.