Decizie şocantă a Tribunalului Prahova.

Magistraţii au admis contestaţia Luminiţei Albu, iar aceasta ar trebui să revină pe postul de director economic al CSM Ploieşti.

Conform sentinţei afişate pe siteul Tribunalului Prahova, Instanţa a admis contestaţia şi a constatat  "nulitatea absolută a Deciziei nr. 13/25.01.2016 emisă de directorul Clubului Sportiv al Municipiului Ploieşti şi, pe cale de consecinţă, dispune reintegrarea contestatoarei în funcţia avută anterior concedierii."

"Obliga intimatul la plata unei despăgubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarea de la data desfacerii contractului de muncă si până la reintegrarea efectivă. Obligă intimatul să plătească contestatoarei 2200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată." , se mai specifică în decizia judecătorului.

Probabil că avem de-a face cu mâna destinului, pentru că toate plăţile considerate "cu probleme" au fost făcute în perioada în care Luminiţa Albu coordona activitatea CSM Ploieşti. În plus, în acea perioadă, Nicoleta Crăciunoiu, şefa Direcţiei Economice din Primăria Ploieşti, semna orice ordin de plată, fără a comenta...