Avocatul George Botez, consilier local PSD, le-a transmis un mesaj funcţionarilor publici din Primăria Ploieşti, care în ultima perioadă au blocat activitatea municipalităţii. Social democratul a explicat, astăzi, în şedinţa CL Ploieşti, că gratuitatea pentru elevi este acordată şi în alte municipii din România, în condiţii perfect legale. Botez nu s-a sfiit să critice modul în care sunt rezolvate problemele oraşului.

“Sunt dezolat că în Ploieşti s-a ajuns la acest blocaj. La acest moment, Ploieştiul este neguvernabil. Lipseşte acea mână forte la Primărie care să aibă curajul să spună: până aici!

Din oraşul lui "ce bem ?", Ploieştiul a ajuns oraşul lui "nu se poate !"! Parcă suntem de pe altă planetă, am ajuns extraterestrii României! Acuz atât lipsa unui lider în administraţia locală cât şi diletantismul funcţionarilor primăriei. Le-am pus la dispoziţie un model de rezolvare a problemei transportului gratuit pentru elevii din Ploieşti.

Ştiţi cum am documentat rezolvarea problemei? Căutând pe Google cazuistica administrativă în acest domeniu şi am ales Clujul. Cluj care este condus tot de un primar PDL, jalnic ca om politic dar bun manager. Şi dacă la ei se poate, la noi de ce nu se poate, onoraţi funcţionari ai primăriei mele? Pentru că cei din Cluj se preocupă, iar ai noştri se fac că muncesc!

Aştept acum să aibă decenţa să plece toţi cei care au spus că nu se poate. Să ne lase locurile libere pentru alţii mai sârguincioşi şi dispuşi să  rezolve problemele municipalităţii, nu să le creeze. Toate problemele Ploieştiului sunt artificial create şi întreţinute la foc mic. Cui o folosi acest lucru, încerc să aflu. Dar cu siguranţă nu este un om bun!”
, a declarat George Botez pentru faptdivers.ro.

 

SURSA: Faptdivers.ro