Incendiu la o fermă din Prahova; focul a cuprins 10.000 de metri pătraţi de construcţie, iar 20 de animale erau înăuntru, scrie Realitatea.net

Un incendiu puternic a cuprins, sâmbătă după amiază, o fermă de animale şi un siloz de cereale situate în comuna prahoveană Baba Ana, flăcările întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. Proprietarul susţine că 20 de porci erau în grajdurile care au luat foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul a izbucnit la o fermă de animale din satul Cireşanu, comuna Baba Ana, iar flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, cuprinzând şi un siloz în care sunt depozitate cereale.

Conform sursei citate, proprietarul fermei le-a spus pompierilor că în grajduri se aflau 20 de porci, iar niciunul nu a fost scos înainte ca flăcările să cuprindă construcţiile.

La ora transmiterei acestei ştiri mai multe echipaje de la ISU Prahova intervin pentru lichidarea incendiului care a fost localizat.

Deocamdată nu se ştie ce a provocat incendiul, scrie News.ro