Centrul Infotrafic anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este intens pe drumul naţional (DN) 1, pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti, circulându-se în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, poliţiştii avertizând că numărul de maşini este în creştere şi este posibil să apară probleme şi pe DN 73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN 1. 

Se circulă în coloană pe Valea Prahovei, la ora transmiterii acestei ştiri, în special pe sensul de mers către Capitală al drumului naţional (DN) 1, de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers la Comarnic şi între în Poiana Ţapului şi Buşteni.

Centrul Infotrafic avertizează că, deoarece traficul se aglomerează, pot apărea probleme de trafic şi pe DN 73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie încearcă deja să îi îndrume pe şoferii care pleacă din Braşov şi merg către Bucureşti să folosească DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti, ca să evite aglomeraţia din zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Totodată, poliţiştii anunţă că se circulă cu viteză redusă şi în zona Bran, pe DN 73 Braşov - Piteşti, precum şi pe DN 67C-Transalpina, în staţiunea Rânca, unde se desfăşoară un festival.

Cu viteză redusă se merge şi pe DN 7C-Transfăgărăşan, în zona Bâlea-Lac, din cauza maşinilor oprite pe marginea drumului.

Şoferii sunt nevoişi să meargă mai încet şi pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, în zona Cozia - Căciulata, în zona obiectivelor turistice unde sunt mulţi vizitatori. 

Şi pe litoral traficul este îngreunat, în special pe DN 39, în zona vechiului pod de la Agigea şi în Eforie-Nord, mai spun poliţiştii.

Pe autostrada A2 circulaţia a crescut uşor în intensitate pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, iar poliţiştii estimează că aceasta se va aglomera după ora 16.00, când majoritatea turiştilor pleacă acasă.

viewscnt