Mii de persoane au luat cu asalt Aerodromul Gheorghe Bănciulescu de la Strejnic pentru a participa la primul eveniment aeronautic al anului din România. Ploieşti Airshow 2016 a atras şi foarte multe persoane publice, în mulţime fiind zăriţi Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, un împătimit al zborului, senatorul Radu Oprea, Bogdan Toader, vicepreşedintele CJ Prahova, Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului, deputatul Graţiela Gavrilescu

Cei mai încântaţi au fost, de departe, copiii, care au stat cu ochii pe cer zeci de minute în şir. Vremea a ţinut cu piloţii, respectându-le munca depusă pentru a organiza un asemenea eveniment senzaţional, iar soarele a încălzit demonstraţiile piloţilor şi paraşutiştilor.

Şi vă mai repetăm şi în acest an un nume: Andrei Şerbu, probabil unul dintre cei mai talentaţi piloţi sportivi din România, care a încântat asistenţa cu un solo excepţional, demontrând că avionul este un intrument pentru spectacol.
Timp de trei ore, piloţii Aeroclubului României s-au întrecut în demonstraţii care mai de care mai spectaculoase. Nici paraşutiştii nu s-au lăsat mai prejos şi au arătat că steagul României poate ajunge chiar si sus pe cer.

VIDEO: StiriActuale.ro