Un apel disperat face înconjurul reţelelor de socializare. O fiică încearcă să îi ofere mamei sale o şansă la viaţă. Publicăm si noi strigătul de disperare al fiicei, Sorina Tinoseanu, în încercarea de a-i salva mamei sale viaţa.

"Dragi prieteni, numele meu este Tinoseanu Sorina Gabriela şi sunt din Ploieşti. Sunt un om simplu dar mă pot număra şi eu printre miile de oameni necăjiţi si neputincioşi care caută ajutor. Apelez şi eu pe acesta cale, la o ultimă speranţă , din dorinţa de a-mi salva MAMA care are mari probleme de sănătate.

În decembrie 2015 , în urma unui control de rutină, MAMA MEA Mocleasa Ioana a fost diagnosticată cu adenocarcinom ( cancer la plămâni) la plămânul stâng. La recomandare medicilor, în urma investigaţiilor au spus că este nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a extirpa cancerul de la plămân fiind în fază incipientă. Pe 19 februarie 2016 s-a internat la institutul de Pneumologie din Bucureşti Marius Nasta pentru intervenţia respectiva, dar fără să se facă o investigaţie mai amănunţită ( CT RMN ETC), s-au rezumat la analizele de sânge şi radiografii. La 2-3 săptămâni de la operaţie au început să apară tot felul de stări ciudate (ameţeli , pierderi de echilibru , stări de vomă , dureri de cap , ş.a) . Am fost de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Ploieşti şi spunându-le stările mamei, au băgat-o să îi facă un RMN . Rezultatul a venit ca un trăznet peste noi…făcuse metastaze la cap (7 tumori de diferite mărimi) din care una foarte mare la creierul mic. Medicii din Ploieşti si Bucureşti nu i-au dat şanse de viaţă mai mult de 6 luni . Nu am vrut să acceptăm aşa ceva. Am auzit de Clinica ANADOLU DIN TURCIA şi am spus că trebuie să încercăm şi am plecat împreună acolo. Medicii i-au dat şanse dar costurile sunt foarte mari, numai pentru analize şi primele zile de tratament trebuie să plătească 14 000 EURO. Am reuşit să strângem suma respectiva dar totul nu se opreşte aici. Medicii i-au spus că e nevoie de operaţie ce costa între 30 000 – 60 000 EURO, sumă ce noi nu o putem strânge niciodată fara ajutorul vostru.

Va rog oameni cu suflet bun să ne întindeţi o mână de ajutor să facă DUMNEZEU o minune şi să îmi salveze MAMA!

 CONTACT :
Smarandoiu Mihaela Daniela (fica) – 0726578673
Daniela Lamba (sora) – 0748656896
Conturile la BANCA ING
Mocleasa Nicolae Constantin
RO87INGB0000999905851258 RON
RO86INGB0000999905851276 EURO”"