Un incendiu devastator provocat din neatenţia unui bătrân a distrus două apartamente situate le etajul 10 al unui bloc de pe strada Înfrăţirii din Ploieşti. Incendiul a izbucnit în jurul prânzului, când bătrânul, cunoscut cu probleme de sănătate, din neatenţie, a aprins mai multe substanţe inflamabile. Intrat în panică, bătrânul a chemat în ajutor mai mulţi vecini, dar nu a reuşit să părăsească locuinţa.

Focul s-a extins cu repeziciune şi la apartamentul vecin, apartament în care era băiatul în vârstă de 14 ani al proprietarului, elev în clasa a 8a. Din păcate, apartamentul în care băiatul şi tatăl său se mutaseră doar de câteva luni este distrus acum în totalitate.

Vecinii au sunat la 112, iar pompierii ajunşi la faţa locului au reuşit să scoată cele două victime din apartamente. Din fericire, atât bătrânul "piroman", cât şi tânărul său vecin sunt în afara oricărui pericol, fiind deja externaţi din spital.

Proprietarii celor două apartamente distruse aşteaptă acum sosirea agenţilor de asigurări pentru a afla dacă despăgubirile primite vor acoperi întreaga pagubă

Din nefericire, toţi locatarii apartamentelor din blocul cu 10 etaje îşi vor petrece noapte în întuneric, imobilul fiind deconectat atât de la energia electrică, cât şi de la gazele naturale

Fotografiile pe care vi le prezentăm au fost realizate imediat după plecarea pompierilor şi ne-au fost puse la dispoziţie,în exclusivitate,  de un martor al evenimentelor.