Copiii din CONCORDIA au fost foarte emoţionaţi să o întâlnească, la Palatul Elisabeta, pe Alteţa Sa Regală Principesa Maria şi să-i ofere, cu recunoştinţă, un mărţişor. Principesa Maria a acordat Înaltul Patronaj Organizaţiei Umanitare CONCORDIA în anul 2015.
Mărţişoarele îmbrăcate în motive româneşti au fost confecţionate chiar de ei la Atelierul de Artă.  Atelierul de Artă este parte din proiectul FERMA PENTRU COPII unde 9 case de tip familial găzduiesc 72 de copii şi tineri. Ei beneficiază de hrană zilnică, materiale igienico - sanitare, asistenţă socială şi servicii medicale. Copiii şi tinerii merg la şcoală şi se bucură de activităţi extraşcolare: cursuri de dans popular şi dans de societate, karate şi instrumente muzicale.  Atelierul de Artă este o activitate recurentă pentru cei mici. Aici ei dau naştere la obiecte cu suflet, modelate din materiale care dau frâu liber imaginaţiei şi creativităţii, fiecare produs fiind unicat.

Organizaţia Umanitară CONCORDIA este o organizaţie independentă, neguvernamentală şi nonprofit, activă la nivel internaţional, care are ca misiune susţinerea familiilor aflate în dificultate şi (re)integrarea socială (familială, şcolară, profesională) a copiilor, tinerilor şi adulţilor, spre o viaţă autonomă şi responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA  a ajutat în România peste 4.500 de copii şi tineri, şi ocroteşte anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova.