Poliţiştii din Ploieşti efectuează două percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe. De asemenea, poliţiştii acţionează pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în zonă şi verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

În această dimineaţă, 27 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, poliţie rutieră şi criminalistică din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti efectuează o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor din locuinţe.

În cadrul activităţilor sunt puse în executare două mandate de percheziţie la domiciliile unor persoane bănuite că, în cursul lunii februarie 2016, ar fi comis mai multe furturi din locuinţe, pe raza municipiului Ploieşti.

De asemenea, sunt puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi aduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Totodată, poliţiştii acţionează pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în zonă şi   verifică respectarea normelor de circulaţie rutieră.

La acţiune participă şi jandarmi.