În cadrul Comandamentului de urgenţă desfăşurat la ora 18.00 la Primăria Ploieşti autorităţile au luat mai multe măsuri pentru a continua deszăpezirea oraşului astfel încât mâine dimineaţă ploieştenii să poată merge în siguranţă la serviciu.

Astfel, primarul interimar al Ploieştiului Cristian Ganea a decis ca Poliţia Locală Rutieră să asigure fluenţa circulaţiei la primele ore în oraş. Echipele SGU şi Rosal vor începe curaţarea trecerilor de pietoni. Reprezentanţii ASSC au fost luaţi de urechi deoarece persoanele cu handicap nu au primit raţia de hrană în această perioadă

Conform reprezentanţilor TCE probleme în deplasarea mijloacelor de transport în comun sunt pe tronsonul 102 (zona în care încă se lucrează la modernizarea liniei de tramvai) de la intersecţia Nord până la intersecţia cu str. Gh Gr Cantacuzino fiind nevoie de atenţie sporită în trafic.

A fost stabilit graficul pentru intervenţia din această noapte şi pentru mâine.

În plus, angajaţii Poliţiei Locale Ploieşti vor curăţa trotuarele din zona Centrului de Dializă şi a Spitalului de Pediatrie din municipiu.